Inför besöket

Doggystyling

När hunden själv får välja

Innan du kommer till mig med din hund så är det till hjälp att du har läst igenom nedanstående.

Innan du kommer till mig vill jag att du har rastat din hund ordentligt, det kan bli långa stunder på trimbordet. 

 

Om du ska klippa din hund i frisyr så är det viktigt att du borstar ur pälsen ordentligt inför besöket då tovutredning inte ingår. Desto mindre tovor, desto större urval av frisyr.

 

När ni kommer för ert första besök har jag satt av lite extra tid för att kunna prata om hur du vill att din hund ska klippas, hur din hund mår, har den några kända sjukdomar eller annat som är viktigt att jag känner till.

Sedan får du lämna ifrån dig hunden för avhämtning när den är klar, jag ringer när den är färdig eller bestämmer en tid för avhämtning.

 

Att jag inte arbetar med husse/matte i närheten beror på att hunden vill söka stöd hos denne istället för mig och då blir det mycket svårare för mig att arbeta med hunden. Ingen hund är rädd för mig men en del tycker att hela situationen är lite jobbig. Om matte/husse däremot är med så kan den istället bli rädd för mig.

Min bedömning är att alla inblandade mår bäst av att hunden är själv med mig. 

Jag har inga trim- eller klippkurser och kan inte lära ut hur man trimmar eller klipper en speciell ras. Däremot kan jag hålla kurs i kloklippning om det finns intresse.

För bokning

Sms 0707977733

Mail anne.nyberg@gmail.com

 

Doggystyling

Ledungsvägen 18

178 38 Ekerö

Copyright © All Rights Reserved